4 Şubat 2016 Perşembe

SİYAH KELEBEK


 
KİTAP ADI: Siyah Kelebek
KİTAP YAZARI: Zodi
KİTAP SAYFASI: 206
YAYINEVİ: Dex
 
 
YORUMUM;
 
 
İlk önce şunu söyliyim,bu seri bir kitap sanırım çünkü sonunda "Birinci kitabın sonu" yazıyor ve devamını deli gibi bekliyor olacağım.Bugüne kadar apokaliptik yani bu tarz bir kitap okumamıştım.Tarzı çok farklı ve merak uyandırıcı.Elimden bırakamadan bu kadar kısa bir sürede bitirdim.Ruhsal yönden hastalıklı insanların sapıkça olan cinsel işkenceleri tüylerimi ürpertti.
 
Sargas,Capella,Vega,Spica,Saip,Ain ve Beid yıldızlarının anlamları tek tek açıklanmış.Çocuklar bu dönemlerden hangisinde doğarsa isimleri o yıldızın adı veriliyor.Hikaye Sargas ve Capella'nın hayatını anlatıyor.
 
Elinde mühür olan çocuklar...Babaları intihar eden çocukların sol ellerine,anneleri intihar eden çocukların sağ ellerine mühür yapılıyor.Capella,yetimhanede büyümül işkence ve tecavüzle geçen bir hayatı olan kız.Sargas ise ezilmiş ve dışlanmış bir çocuk.
 
Gezegenlere inanan bir halk,ezilen işkence içinde yaşayan bir topluluk.Bu topluluğun mühürlü ve ruh hastası çocukları...
 
Bazı insanlar gezegenlere,bazıları yıldızlara,bazıları ise güneşe tapıyorlar.Güneş Ata ve Ay Ana hatta diğer gezegenlerin görevlerinin olduğuna inanıp ona göre yaşıyorlar.Şans güneşten,şanssızlık Satürn'den geçmiş oluyor insanlara...
 
Kısacası bir deneyin derim...
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder